Barn og ungdomGründer og startupsHelse og livsstilPsykologi

«Hva Netflix lærte meg om Livet»

Hvordan få ting gjort

Det er fint med muligheter hvis du mister interessen for noe, men altfor mange muligheter kan føre til at ingenting blir gjort. Du føler rastløshet og du ender opp med å ikke ta et valg.

Du ønsker heller ikke å bli sperret inne – uten å ha muligheter, men sørg for å få ting gjort. Sørg for å følge drømmene dine, det som er ditt hjerte nærmest. Vis hva du setter pris på – enten det er venner, familie eller kollegaer, eller kanskje også et fagområde som du elsker å jobbe med.

Vurdere muligheter, men ikke la det stoppe der. Er det vanskelig å velge hvilken vei du ønsker å gå, så ta et valg som gjør at du kommer i gang. Ta et valg som enten viser deg at «du valgte riktig» eller som viser deg «at nå må jeg hoppe på en annen mulighet og gjøre noe annet».

Du er sjef over dine egne handlinger, dine valg og ditt liv. Du styrer retningen i livet – og kan få til mer enn du tror med et riktig fokus.

Video av: Pete Davis / Goalcast

Artikkel av: Per-Espen Kindblad / Ansattnett.no