DigitaliseringLov og rettMarkedsføring og strategiTeknologi og utvikling

Husk backup av dine data fra sosiale medier

Ta backup av dine data fra sosiale medier

Mange har kommet i den situasjonen at de får kontoen sin låst, «blir hacket» eller glemmer passordet for å logge seg på en av sine kontoer – og kan da miste både tilgang og alt de har postet av bilder og videoer på Instagram, Facebook eller hvor det måtte være.

Av og til er det derfor smart å ta en sikkerhetskopi av egne data, i tilfelle noe skulle skje.

I denne artikkelen skal vi se på hvordan du kan laste ned en sikkerhetskopi fra både Instagram og Facebook, men også fra din konto på Finn.no / Schibsted (som ikke kun omfatter Finn.no, men også data fra ev. abonnement du har, kommentarer du har lagt igjen på nettaviser m.m.).

Her får du oppskriften på hvordan du laster ned dine data fra Instagram, Facebook og Finn.no / Schibsted.