EiendomGründer og startupsReiseliv

Hotell på billigsalg – Bli hotelleier for 2.5 millioner kroner!

Hotell på billigsalg

Drømmer du om ditt eget hotell? Nå kan drømmen bli virkelighet!

Stadig flere hoteller rundt omkring i Norge sliter i et marked med store endringer, nyetableringer og hyppigere bruk av Airbnb. Holmsbu Spa & Resort har nylig levert inn begjæring om oppbud til skifteretten, og Hotel Scandic Syv Søstre i Sandnessjøen må nå også finne nye eiere. Eksemplene er mange.

På Finn.no dukker stadig flere hotell opp, og pr. i dag er ca. 20 hotell til salgs. Har du kreative evner, stor arbeidskapasitet og smarte idéer som lar seg gjennomføre? Ja, da kan du gjøre et kupp! Kanskje har du andre idéer for hva du kan bruke lokalene til? Mulighetene er mange og det er kun fantasien og kreativiteten som setter grenser.

Prisene varierer, men fra kun 2.5 millioner kroner, så kan du skaffe deg ditt eget hotell og gjøre hotelldrømmen til virkelighet.

Hotell til salgs

 

Hotell til salgsHotell til salgs

 

Ansattnett.no / Per-Espen Kindblad