NYHET! Lag din egen CV og jobbsøknad med vår «chatbot»!

På denne siden vil du få gratis tilgang til en rekke nyttige verktøy og tjenester fra Ansattnett.no (levert av Atrida.no). Vårt mål er å lage tekniske løsninger som hjelper arbeidstakere og ledere over hele Norge med  utfordrende oppgaver, men også å effektivisere og digitalisere en rekke tjenester.

Vi starter med et fokus på CV og jobbsøknader. Mange sliter altfor mye når de skal lage en CV eller skrive en jobbsøknad, vrir hodet og vet ikke helt hvordan oppsettet til en CV eller jobbsøknad skal være – eller hva de skal skrive. Med vår «CV-Bot» og «Jobbsøknads-Bot», så gjør vi dette veldig enkelt for deg. Vi lager både jobb-CV’n og jobbsøknaden ferdig for deg!

Du velger enkelt tjeneste under, og vil få opp en chatbot som vil stille deg noen spørsmål. Du skriver/taster inn opplysningene – og vips, så får du opp din egen CV / Jobbsøknad i PDF – klar til å sende en potensiell arbeidsgiver 🙂 Enklere blir det ikke.

Disse systemene er i beta-versjon, så meld gjerne tilbake til post@ansattnett.no hvis du opplever noen problemer.

NB! Det er viktig at du har muligheten til å åpne PDF-filer på din PC, MAC, iPad eller mobil – hvis ikke, så vil ikke systemet gi deg et PDF-dokument. Er du usikker på om du har dette på din mobil, så test våre Bots via din PC eller MAC. Med stor sannsynlighet har du en PDF-leser installert der 🙂